Semjén szerint Európát polgárháború fenyegeti, de Hollandia, Franciaország, Brüsszel és Németország már elveszett

2018. március 20., 09:19

Szerző:

Semjén Zsolt a migrációról, az iszlám térhódításával járó veszélyekről tartott beszédet Úkígyóson. A politikus szerint a migráció egy olyan dolog, ami utólag nem tehető jóvá – adta tovább a beol.hu hírét a 444.

„Ha most elrontjuk, soha nem szabadulunk meg az iszlám inváziótól. Illúzió, hogy őket valamikor ki lehet innen tenni. Mindazok a javak, melyeket közösen megteremtettünk, semmivé foszlanak a következő generáció alatt, hogyha elárasztják Magyarországot a bevándorlók" – fogalmazott Semjén, aki szerint nem elméleti veszély fenyegeti az országot. Hozzátette:

Hollandia, Franciaország, Brüsszel és Németország „már elveszett, ezért bizonyos értelemben az ő véleményük nem érdekes számunkra, de mi még élhetünk magyar életet”.

A KDNP politikusa szerint illúzió, amit nyugatról sugallnak: a bevándorlók szép lassan átveszik a hatalmat. Ők nem akarnak integrálódni, és nem azért, mert mi nem akarjuk, hanem azért, mert pontosan ez az iszlám lényege – mondta. – Lássuk be, ha egy kritikus mennyiséget elér a migránstömeg, akkor kvázi felmerül egy polgárháború lehetősége is. Egyetlen lehetőség van: nem szabad beengedni őket – írja a lap.

A Fidesz prominensei most már szinte minden nap szállítanak egy rémmesét valahonnan, ki Bécsből, ki Berlinből.  Szijjártó Péter legutóbb például Genfben rajzolta fel a falra a nemzethalál rémét, arra az esetre, ha április 8-án valami oknál fogva nem a Fidesz győz. 

Tegnap 21:20

Csütörtökön újra országos pedagógussztrájk lesz, ami azt jelenti, hogy sok oktatási intézményben fognak egyszerre sztrájkolni vagy polgári engedetlenséget vállalni pedagógusok. A szakszervezetek által meghirdetett egységes munkabeszüntetés célja még mindig a fizetésemelés, a sztrájkjog visszaállítása és a munkaterhek csökkentése. Emellett még fontosabbá vált egy eddig is meglévő követelés: a kirúgott tanárok visszahelyezése.

Elutasította az Alkotmánybíróság (Ab) azt az ellenzéki képviselők által benyújtott indítványt, amely a pedagógussztrájkhoz kapcsolódó, még elégséges szolgáltatás mértékének utólagos normakontrolljára irányult – derül ki a testület honlapjára szerdán feltöltött közleményből és az ott nyilvánosságra hozott határozatból.

Életének 80. évében, december 6-án este elhunyt Tonhauser László, nyugállományú rendőr ezredes, a magyar bűnüldözés ikonikus alakja.