Az idén nem lesz karácsonyfa Sas József otthonában

2019. december 12., 14:17

Szerző:

Mindenki gőzerővel készül, hogy időben beszerezze az ajándékokat, feldíszítse az otthonát, és felállítsa a karácsonyfáját. A Sas családban azonban ez a hagyomány idén megszakad, a humorista állapota sajnos nem teszi lehetővé a felhőtlen ünneplést – tudta meg a művész feleségétől a Ripost.

„Ez a karácsony teljesen más lesz, mint a többi. Meghitten, szűk családi körben fogunk ünnepelni. Nem is tudnánk most nagyobb társaságot fogadni, hiszen Józsi állapota ezt még nem teszi lehetővé, és sajnos én sem bírnám már fizikailag a terhelést, hiszen minden időmet leköti az ápolása” – tudatta a lappal Zsuzsa asszony. 

Ettől függetlenül mindent megtesz, hogy az ünnepek alatt egy kicsit elfelejthessék ezt a szörnyű betegséget. Ám nehéz dolga van, hiszen otthonukat úgy kellett alakítaniuk, hogy a humorista minden eszköze elférjen, ami a gyógyulásához szükséges, így valószínű, hogy idén nem állítanak karácsonyfát – tette hozzá.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.