Nem lehet Szerbia felé kilépni Röszkénél

A megnövekedett forgalom "gördülékenyebb kezelése" érdekében szombaton 19 óráig csak a belépő személygépjárművek használhatják a röszkei közúti határátkelőhelyet három sávon - közölte a rendőrség a honlapján.

2023. január 7., 13:33

Szerző:

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság, valamint szerb társszerveinek célja, hogy a Magyarországra belépő forgalmi sávok számát tovább növelve csökkentse a várakozási időt Röszkén. A kilépni szándékozók a röszkei autópálya-határátkelőhelyet használhatják.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán, illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

(Kiemelt kép: Kilépésre várakozó járművek az M5-ös autópályán a röszkei határátkelőhely előtt 2014. augusztus 1-jén. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely)

Tűz ütött ki a Városmajori kórház alagsorában, míg egy V. kerületi szálloda konyhájának kemencéje füsttel árasztotta el az épületet. Az esetek során nem sérült meg senki, a tűzoltók a helyszínen gondoskodtak a veszély elhárításáról.