Rezsinövelés – Nehéz idők jönnek a feltöltőkártyásokra is

Az MVM azt javasolja, hogy mindig a hónap utolsó napján vegyenek áramot, így juthatnak hozzá a teljes havi kedvezményes mennyiséghez.

2022. augusztus 5., 20:44

Szerző:

A MVM feltöltőkártyás ügyfelei elveszítik a fel nem használt rezsikedvezményt, szemben a szerződéses fogyasztókkal – így értelmezi az MVM által adott legújabb tájékoztatást Jámbor András. A Párbeszéd országgyűlési képviselője emiatt bejelentést tett a versenyhivatalnál és az energiafelügyeletnél – derül ki az RTL Hiradóból.

Az MVM ügyfélszolgálatán azt tanácsolták az egyik fogyasztónak, hogy mindig csak a hónap utolsó napján vegyen áramot, így hozzájuthat a teljes havi kedvezményes mennyiséghez.

(Kiemelt képünk: Nyikoráné Kóczi Erzsébet karján fiával, Dáriusszal az előre kifizetett villanymennyiséghez járó kódot üti be a villanyórába bérelt házuknál, az ócsai lakóparkban 2013. július 3-án. MTI Fotó: Kovács Tamás)

A sekély és melegedő élővíz nagyon hamar oxigénhiányhoz és így katasztrófához vezethet a halállomány területén, és úgy tűnik, már a lehalászás sem százszázalékos megoldást, a baj igen nagy.

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.