Puzsér Róbert: Őrjöngő szekták uralják a teljes közéletet

2019. május 27., 10:50

Szerző:

„Tíz szavazni hajlandó magyar közül hét Orbánt vagy Gyurcsányt választja. Tizenöt év alatt semmi nem változott. A rossz válaszok egymást erősítik, őrjöngő szekták uralják a teljes közéletet. Nincs szükség diskurzusra, már a társadalom is a szélsőséges válaszokat igényli, a kompromisszumok ideje lejárt. Nyomasztó tendenciák ezek. Vajon mi vár ránk a gödör alján?" – írta a Facebook-oldalán Puzsér Róbert a Jobbik és az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt a vasárnapi EP-választásról.

Fotó: Youtube

A megméretésen mindkét párt leszerepelt, a Jobbik mindössze egy képviselőt küldhet az EP-be, az LMP pedig még a bejutási küszöböt sem tudta átlépni, így egyetlen árva mandátumot se szerzett. Puzsér az LMP gyászos szereplésével kapcsolatban a hvg.hu-nak tegnap este azt mondta:

–Mi közöm nekem ahhoz, hogy most ők épp összeomlanak?!

Nem ő kereste meg az LMP-t, hogy álljanak be mögé, hanem fordítva történt. – Eddig sem velük kalkuláltam, tettem egy ajánlatot a budapestieknek, e mögé állt be az LMP – magyarázta. Nem fogja azt mondani, hogy két százalékkal takarodjanak mögüle – tette hozzá.

16:38

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.