Puzsér Róbert belekötött az MSZP-s V. Naszályi Mártába, aki szerinte a gyerekét előre tolva védekezik

2019. május 9., 16:24

Szerző:

A közelmúltban állított össze egy listát Puzsér Róbert, az LMP és a Jobbik támogatását is élvező független főpolgármester-jelölt arról, hogy melyik ellenzéki kerületi polgármesterjelölteket tartja alkalmatlannak arra, hogy együtt dolgozzon velük. A listán szerepelt V. Naszályi Márta, Budapest I. kerületének MSZP-Párbeszéd színeiben induló polgármesterjelöltje.

Fotó: Youtube

A listát Puzsér stábja az utcán kezdte terjeszteni, ám V. Naszályi gyermekének iskolája közelében is osztottak ilyet a hvg.hu szerint, így a diák kezébe is került olyan papír, amin anyját "gyűlölködő, agresszív, arrogáns és összeférhetetlen balliberális rettegőnek" írják le.

Ezt a kampányt kérte ki magának nyilvánosan V. Naszályi Márta, hogy gyermeke ilyesmit olvashat a saját anyjáról. Objektíven megközelítve politikusként V. Naszályit nem kellene meglepje, hogy róla finoman szólva nem túl kedves anyagok jelennek meg, a szólásszabadság értelmében tűrnie kell a neki nem tetsző véleményt.

Az adok-kapok újabb szakaszában Puzsér a gyermeke védelmére hivatkozó V. Naszályit azzal kritizálja, hogy gyerekét ő maga lökte most a nyilvánosság elé, ahelyett, hogy azokkal az állításokkal foglalkozott volna, amelyekkel az eddigi munkáját kritizálták.

A főpolgármester-jelölt szerint V. Naszályi a „kivetített Münchausen-szindróma” kórképét demonstrálja, mikor egy szülő maga betegíti meg gyerekét, hogy a környezetétől nagyobb szimpátiához jusson.

Még szűk fél év van az önkormányzati választásokig.