Pintér Sándor családjának cége vette meg Kulka János budai házát

2018. június 4., 09:48

Szerző:

Kulka János  eladja a házát, amelyben az elmúlt éveket töltötte, és amelyről oly nagy szeretettel beszélt barátainak, ismerőseinek. A színész próbál fizikailag, lelkileg is visszatérni régi önmagához, de nem könnyíti meg a lelki felépülését, ha egy olyan helyen él, amely percenként emlékezteti arra az időre, amikor még minden rendben volt – írtuk pénteken a Blikk nyomán.

Az ominózus ingatlant a belügyminiszter családjának többségi tulajdonában lévő Immobil 2000 Ingatlanközvetítő és Hasznosító Kft. vásárolta meg – szúrta ki földhivatali nyilvántartásban a hvg.hu. Az adásvételt 2017 utolsó napjaiban jegyezték be, vagyis a bulvárlap beállításával szemben nem mostanában történt.

A ház teljesen tehermentes, a 252 négyzetméteres ingatlan Buda egyik legfrekventáltabb részén található.

10:56

Európa háborúba sodródásától tart, az európai parlamenti választások tétje pedig, hogy hány voksot kapnak a háború- és hány voksot a békepárti erők – többek között erről értekezett Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök szerint Magyarországon a békére csak az szavaz, aki a Fideszre szavaz, aki a baloldalra szavaz, a háborúra adja a voksát.