Pár hónapos csecsemő sérült egy ütközésben az M5-ös autópályán

Egy autószállító trélernek ütközött egy személygépkocsi az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál hajnalban. Egy néhány hónapos csecsemő sérült meg a balesetben.

2023. szeptember 30., 13:51

Szerző:

A delmagyar.hu információi szerint a kisbabát a mentők édesanyjával együtt kórházba szállították. Állapotáról nem közöltek részleteket.

Szeged felé haladt a vendégmunkás család az autóval, amikor vezetője valószínű elaludt és nekiütközött az előtte lévő tréler hátuljának. Ettől a vontatmány leszakadt, és a tréler a rajta szállított két autóval felborult, és a belső sávban állt meg, míg a trélert vontató kisteherautó a forgalommal szemben állt meg.

A személyautó pedig az ütközéstől a sztráda közepén állt meg. Ebben az autóban utazott egy pár hónapos kisbaba, aki megsérült, így őt a mentők édesanyjával együtt kórházba szállították. A személygépkocsi vezetője és a kisteherautó sofőrje nem sérült meg. A kiérkező tűzoltók a személygépkocsit áramtalanították és a műszaki mentésben vettek részt – számol be róla a lap.

A baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M5-ös érintett szakaszán.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pixabay)

Nem kicsit, nagyon: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke nyílt levelet írt Magyar Péternek, amelyben kifejtette, hogy szerinte a Tisza Párt alelnöke egy tőről metszett fideszes politikus, aki ugyan új a politikában, de „régi, jól ismert fideszes szöveget nyom”.

Nettó 1 milliárd 893 millió 839 ezer (bruttó 2 milliárd 390,5 millió) forintos keretszerződést írt alá az állami Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség Zrt. a Lounge Event Kft. és a Visual Europe Zrt. kettősével március 11-én az Államalapító Szent István ünnepe alkalmából tartandó tűzijáték rendezvényszervezési feladataira -  tudta meg az rtl.hu