Óriási torlódás az M1-esen

Nyolc-tíz kilométeres a torlódás az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Tata előtt – közölte hétfőn az Útinform.

2023. szeptember 11., 10:54

Szerző:

Azt írták, hogy Tata előtt terelést építenek ki, ezért a 66-os és a 74-es kilométer között mindkét pályaoldalon csak a leállósáv járható.

(Kiemelt képünk illusztráció. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba)

Tegnap 15:14

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a jövő hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni. A hét közepétől ugyan csökken a csapadékhajlam, de a hőmérséklet jelentősen visszaesik, a legmelegebb órákban mindössze 10-16 Celsius-fok várható, a hidegre hajlamos helyeken pedig visszatérhet a gyenge hajnali fagy. A szél sokfelé lesz erős - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből.

Tegnap 09:05

Tizenöt emberéletet követelt már idén a figyelmetlenség és a szabályok megszegése - közölte honlapján szombaton a MÁV, körültekintő közlekedésre kérve az utazókat. A MÁV-csoport adatai szerint vasúti átjárókban idén eddig 16 baleset történt, öttel több, mint a tavalyi év hasonló időszakában, ezek közül egy halállal végződött, három súlyos sérülésekkel járt.