„Milyen séró!” - ennyi választ kapott a tudósító Orbántól Pozsonyban

A Telex tudósítójának kérdései lepattantak Orbán Viktorról, de a frizurájára azért ő is rácsodálkozott.

2023. június 26., 20:29

Szerző:

A magyar média sanyarú helyzetére jellemző videót közölt a Telex hétfőn. Történt ugyanis, hogy tudósítójuk, Fábián Tamás még Pozsonyba, a videgrádi négyek találkozójára is Orbán Viktor után eredt, egyetlen kérdéssel:

„Hogyan lehet az, hogy a magyarországi infláció majdnem kétszer olyan magas mint a szlovákiai?”

A kérdést kétszer is, jól hallhatóan tették fel a miniszterelnöknek, harmadszorra a V4-ek tárgyalása utáni sajtótájékoztatón viszont Orbánból csak annyi reackiót tudtak végül kiváltani, hogy ő megjegyzést tett Fábián szőkített hajára. Jól hallhatóan azt mondta ugyanis,

„Milyen séró!”

Ennyiben a párbeszéd a hazai sajtóval ki is merült erre a napra.

(Kiemelt kép: Orbán Viktor magyar miniszterelnök a kormány 2022. évi utolsó ülése előtt tartott éves sajtótájékoztatóján Budapesten december 21-én. Fotó: KISBENEDEK Attila / AFP)

Tegnap 15:49

Az elhíresült lombkoronasétány ügyét már az Európai Ügyészség vizsgálja, annak ellenére, hogy Magyarország nem tagja a szervezetnek. Az Integritás Hatóság 324 bejelentésből 40 esetben indított vizsgálatot, és 10 ügyet zárt le. 

Tegnap 15:01

Idén nyáron folyamatosan dőlnek meg az előző napi fogyasztási csúcsok, és az időjárás-előrejelzés alapján minden esély megvan arra, hogy a korábbi, 2021-es történelmi csúcsot megdöntsük – nyilatkozott a MAVIR az Economxnak.  A rekkenő hőség elviselésében fokozott szerepet kap a légkondicionálás, ám annak intenzív használata jelentős terhelést ró a magyar villamosenergia-rendszerre.