Katar 2022 - Orbán is elmegy a foci vb-re

Havasi Bertalan válaszából kiderült, hogy Orbán Viktor is megy szurkolni.

2022. november 16., 15:44

Szerző:

„A miniszterelnök – amikor az ideje engedi – hivatalos vendégként, a FIFA meghívottjaként részt fog venni a vb-n” – közölte a 24.hu kérdésére válaszolva Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.  Havasi arra konkrétan nem tért ki, azt is jelenti-e ez, hogy Orbán Viktor már a nyitóceremónián is részt vesz majd, avagy csak egyes meccseken tűnik fel a VIP-páholyban.

A november 20-i nyitóceremóniával kapcsolatos találgatások részeként a 24.hu felidézi,  hogy Dua Lipa amerikai énekesnő az azon való részvételéről szóló pletykákat cáfolta és ehhez hozzátette, „szívesen elutazik Katarba, amikor az emberi jogokra vonatkozó vállalásait az ország teljesítette.”

(Kiemelt kép forrása: Orbán Viktor, Facebook)

Az online szerencsejátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte, így nem csoda, hogy hazánkban is egyre több ember figyelmét felkeltik az online kaszinó játékok, illetve a sportfogadási lehetőségek. Van azonban egy olyan dolog, amely jelenleg nem teljesen egyértelmű. Ez pedig nem más, mint hogy mennyire legálisan működnek hazánkban a sportfogadási, és az online kaszinó oldalak.

Sanna Marin egy korábbi nyilatkozatára reagált. Marin azt akarta tudni, hogy a finn NATO-csatlakozás jóváhagyásának a késleltetése összefüggésben van-e azzal, hogy az Európai Bizottság befagyasztaná a Magyarországnak járó 7,5 milliárd eurós uniós támogatást. 

Elkezdődött a megújuló Blaha Lujza tér műszaki átvételi eljárása kedden, az ellenőrzési folyamat során kisebb helyszíni munkák még történhetnek, ezt követően a ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető teret még az idén birtokba vehetik az arra közlekedők, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).