Jakab Péter megmondta, szerinte mit jelent Orbán tusnádi beszéde

A Jobbik volt elnöke is megnyilvánult.

2022. július 23., 15:24

Szerző:

„Kiderült, Orbán a világ összes bajára tudja a megoldást, épp csak a magyarok bajait nem tudja megoldani” – írta Jakab Péter a Jobbik volt elnöke Facebookon Orbán Viktor tusnádfürdői beszédére reagálva. Jakab értékelésében hozzátette ehhez, „hogy mi lesz az árakkal, a kisvállalkozókkal, az egészségüggyel az oktatással? Szót sem érdemelt.”

Az ellenzéki politikus hangsúlyozta, szerinte a miniszterelnök továbbra is álproblémákat kreál, hogy aztán azokra fókuszáljon a valódi politika helyett.  Előbbiek szerinte továbbra is „Brüsszel, Soros, meg a Nyugat, amelyik nem tudja, hogy az apa férfi, az anya meg nő”.

(Kiemelt kép: Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője reagál Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalására az Országgyűlés idei első ülésén 2021. február 15-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

15:42

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias időjárás április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

15:24

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 15. és 21. között 9200-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a honlapján csütörtökön közzétett jelentésében. Akut légúti fertőzéssel 132 800 ember kereste fel orvosát. A tájékoztatás szerint az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók 31,6 százaléka gyerek, 33,5 százaléka 15-34 éves, 24,4 százaléka 35-59 éves, míg 10,5 százaléka a 60 éven felüliek korcsoportjába tartozott.