Orbán Viktor: Ideje végre rendezni Magyarország tartozását a vidékkel szemben - videó

A miniszterelnök olyan fejlesztéseket ígér, amire nem volt példa az elmúlt száz évben. 

2021. szeptember 26., 11:42

Szerző:

Korábban is írtuk, hogy szombaton Orbán Viktor a vidék fontosságáról és értékeiről mondott beszédet a Tokaj-Hegyalja Egyetem tanévnyitó ünnepségén.„Ideje végre rendezni Magyarország tartozását a vidékkel szemben, helyre kell állítani azt a méltóságot és azt az erőt, amelyet elvettek a magyar vidéktől” – jelentette ki beszédében a miniszterelnök.

Vasárnap közösségi oldalán egy videót is megosztott Orbán, ami beszéde részleteit tartalmazza. „Meg kell adni a magyar vidéknek azt, ami jár neki”- fogalmazott a miniszterelnök beszédében. A hallgatóságnak azt ígérte, hogy az elmúlt száz év legnagyobb beruházásai várnak a térség polgárai, ahol az új egyetemet is átadták. 

A miniszterelnök szerint helyre kell állítani a vidék erejét. Szombati beszédében azt is kifejtette, hogy az ő szemében a főváros és a vidék egységet alkot. Kiemelte, hogy kormánya számára a vidék prioritás és nem valaminek a perifériája, hanem a közepe.

(Kiemelt kép: Orbán Viktor az Európai Parlamnt plenáris ülésén Strasbourgban, 2018. szeptember 11-én. Fotó: Frederick Florin / AFP)