Orbán Ráhel a NAV-hoz fordult

Ezért kellett megtennie ezt a lépést.

2021. november 30., 20:26

Szerző:

Július végén derült ki, hogy Odu Store Kft. néven céget alapított Orbán Ráhel. Akkor annyit lehetett tudni a dologról, hogy a cég fő tevékenysége ipari jellegű bolti kiskereskedelem. Később kiderült, hogy Orbán Ráhel üzlete nem csak egyszerűen egy bababolt lesz, hanem úgynevezett „concept store”, amely különleges berendezésével egy egész életérzést, szemléletmódot fog közvetíteni. 

A vállalkozás közösségi adószámot igényelt a NAV-tól

– írja az Mfor a cégközlönyre hivatkozva. Ez közösségi adószám nélkülözhetetlen abban az esetben, ha egy vállalkozás más tagállamokkal akar üzleti kapcsolatot létesíteni. A lap szerint ez azt jelzi, hogy a boltban várhatóan importból származó termékeket is fognak árulni.

Bár a bolt – amely a cég székhelyadatai alapján jó eséllyel a Hegyvidék Bevásárlóközpontban kaptat helyet – még nem nyitott meg. A bolttal kapcsolatban egyelőre nem érhető el információ a Hegyvidék Bevásárlóközpont holnapján, ahol az összes ott működő üzletet feltüntetik.

(Kiemelt kép: Koszticsák Szilárd / MTI)

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.