Orbán Ráhel a NAV-hoz fordult

Ezért kellett megtennie ezt a lépést.

2021. november 30., 20:26

Szerző:

Július végén derült ki, hogy Odu Store Kft. néven céget alapított Orbán Ráhel. Akkor annyit lehetett tudni a dologról, hogy a cég fő tevékenysége ipari jellegű bolti kiskereskedelem. Később kiderült, hogy Orbán Ráhel üzlete nem csak egyszerűen egy bababolt lesz, hanem úgynevezett „concept store”, amely különleges berendezésével egy egész életérzést, szemléletmódot fog közvetíteni. 

A vállalkozás közösségi adószámot igényelt a NAV-tól

– írja az Mfor a cégközlönyre hivatkozva. Ez közösségi adószám nélkülözhetetlen abban az esetben, ha egy vállalkozás más tagállamokkal akar üzleti kapcsolatot létesíteni. A lap szerint ez azt jelzi, hogy a boltban várhatóan importból származó termékeket is fognak árulni.

Bár a bolt – amely a cég székhelyadatai alapján jó eséllyel a Hegyvidék Bevásárlóközpontban kaptat helyet – még nem nyitott meg. A bolttal kapcsolatban egyelőre nem érhető el információ a Hegyvidék Bevásárlóközpont holnapján, ahol az összes ott működő üzletet feltüntetik.

(Kiemelt kép: Koszticsák Szilárd / MTI)

Törvénysértő helyzet állt elő Ferencvárosban, de az ismételt szavazáson ezt orvosolták. Baranyi Krisztina polgármester szerint a képviselők nem is titkolták, hogy saját illetményemelésük elmaradása miatt alakították így a helyzetet.