Nocsak, távozik Schmidt Mária lapjának főszerkesztő-helyettese

2018. május 15., 15:24

Szerző:

Távozik Kamasz Melinda, a Figyelő című hetilap két főszerkesztő-helyettese közül az egyik. Hét éven át töltötte be a pozíciót, ma van az utolsó munkanapja a Schmidt Mária által megvásárolt médiacégnél.

Az ügyre közeli rálátással bíró egyes személyek véleménye szerint Kamasz Melinda távozásához köze lehet ahhoz, hogy a lapban a Fidesz újabb győzelmét hozó választás után megjelent egy lista, mely Soros György „zsoldosainak” nevét tartalmazta.

A 24.hu-nak Kamasz Melinda ezzel szemben azt mondta: mostanra érett meg benne az elhatározás, hogy a saját vállalkozása által működtett gazdasági tematikájú oldalt, a novekedes.hu-t megerősítse. A jövőben főszerkesztőként erre kíván fókuszálni főállásban.

10:56

Európa háborúba sodródásától tart, az európai parlamenti választások tétje pedig, hogy hány voksot kapnak a háború- és hány voksot a békepárti erők – többek között erről értekezett Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök szerint Magyarországon a békére csak az szavaz, aki a Fideszre szavaz, aki a baloldalra szavaz, a háborúra adja a voksát.