Nivódíjat kapott az Origo, a Metropol és TV2 szerkesztősége

A parlamentben vehették át a kitüntetéseket. 

2021. szeptember 10., 06:30

Szerző:

Csütörtökön az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat a TV2 Hírigazgatóság műsorainak szerkesztőségei, a Kossuth Rádió aktuális műsorainak szerkesztősége, az Origo gazdasági szerkesztősége és a METROPOL szerkesztősége vehette át.

Latorcai János az Országgyűlés alelnöke, az Érték és Minőség Nagydíj pályázat fővédnöke azt mondta: a pályázat valódi értékmérő a szigorú elbírálási rendszerének köszönhetően, a díjazottak hozzájárulnak a magyar gazdaság sikeréhez, másokat értékteremtésre késztetnek. A díjakkal  és díjazottakkal kapcsolatban Kövér László pedig úgy fogalmazott, hogy olyan időket élünk, amikor nagyon fontos, hogy felmutassuk az értékeket és a minőséget. 

Az országgyűlés elnöke szerint a nehéz időkben is vannak olyanok akik képesek nagyszerűt alkotni és inspiráló a teljesítményük. Úgy fogalmazott: fontos, hogy önmagunkon túlmutató szolgálatot tegyünk a szélesebb közönség és az egész magyarság számára. 

(Kiemelt kép: A díjazottak csoportképe az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseinek átadásán az Országház Felsőházi üléstermében 2021. szeptember 9-én. Idén 38 pályázó 41 pályázata érdemelte ki a kitüntető címet, közülük többen nívódíjban és különdíjban is részesültek. Fotó: Kovács Attila / MTI)