Nézők is lehetnek már az augusztusi Magyar Nagydíjon

Főleg külföldiek vették már meg elővételben a jegyüket a mogyoródi Forma 1-es eseményre.

2021. március 27., 16:42

Szerző:

A most hétvégén kezdődő Forma 1-es szezon elején még biztosan nem térnek vissza tömegesen a nézők a lelátókra, de az augusztusi Magyar Nagydíjon a szervezők reményei szerint már sokan lehetnek – erre számít a Blikknek nyilatkozó Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. vezetője.

„Bizakodóak voltunk, ezért már a tavalyi verseny után elkezdtük online értékesíteni az idei Magyar Nagydíjra szóló jegyeket” – mondta Gyulay. Hozzátette: mivel egyre többen kapják meg a vakcinát, reméli, a nyáron már szurkolók előtt lehet rendezni sporteseményeket, így az F1-es viadalokat is.

Közlése szerint főleg külföldiek, hollandok, németek, britek, osztrákok vásároltak belépőt a mogyoródi eseményre, ami mutatja, hogy „továbbra is a miénk az egyik legnépszerűbb versenyhelyszín”. Emlékeztetett, hogy tavaly a Magyar Nagydíjat nézték a legtöbben, 103,7 millió ember követte a televíziós közvetítést.

(Kiemelt képünk: Közönség a Forma-1-es Magyar Nagydíjon a mogyoródi Hungaroringen 2018. július 28-án. Fotó: MTI | Balogh Zoltán)

 

13:07

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.