Egyetért-e azzal, hogy hazánkban ideiglenesen állomásozó orosz csapatok óvják nemzeti szuverenitásunkat?

A Kutyapárt végre elhozta a következő Nemzeti Konzultáció feljavított kérdéseit!

2022. szeptember 27., 13:15

Szerző:

„Megszerezte” a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a kormány új nemzeti konzultációjának kérdéseit – közölte a párt a Facebook-oldalán.

Ez persze kicsit sánít, lévén a kérdéseknek nyilván közük sincs ahhoz, amit hamarosan kézhez fogunk kapni. 

És ez bizony kár, mert sokkal jobb móka lenne ezekre válaszolni, miközben vélhetően több értelme is lenne, mint elkölteni egy valag pénzt egy tökfölösleges kamukonzultációra. 

A válaszaadást szerencsére megkönnyíti, hogy csak igennel lehet válaszolni, javasoljuk a kormány számára is ezt a lehetőséget a jövőre nézve. 

 Nézzük tehát a kérdéseket:

  1. Egyetért-e azzal, hogy Vlagyimir Putyin Orbán Viktorral megosztva Nobel-békedíjat kapjon, ön pedig elég gázt?
  2. Egyetért-e azzal, hogy Vlagyimir Putyin minél több ellensége essen ki véletlenül az ablakon, ha közben Magyarországon hatósági áras maradhat a cukor?
  3. Egyetért-e azzal, hogy Oroszország Kárpátalját is annektálja, a határ mentén élő magyarok pedig vámmentesen hozhassanak be benzint és cigarettát?
  4. Egyetért-e azzal, hogy Magyarország azonnal szakítsa meg diplomáciai kapcsolatait az agresszor Ukrajnával, a vodka hatósági árát pedig 500 forint/liter értékben maximálják?
  5. Egyetért-e azzal, hogy amennyiben ezáltal az egy főre jutó átlagos rezsiköltség megközelítheti a nulla forintot, a Szovjetunió kapja vissza az 1989 előtti területének 100 százalékát, és foglaljon el pár újabb országot?
  6. Egyetért-e azzal, hogy a zsarnok Brüsszel hagyjon fel a demagóg putyinozással, a népnyúzó szankciókkal, és inkább adjon a magyaroknak egy csomó pénzt?
  7. Egyetért-e azzal, hogy Oroszország civil célpontokat bombázzon Ukrajnában, ha ön kap 5 millió forintot?
  8. Egyetért-e azzal, hogy hazánkban ideiglenesen állomásozó orosz csapatok óvják nemzeti szuverenitásunkat, ha eközben újra 3 forint 60 fillérbe kerülhet majd egy kiló kenyér?

+1. Egyetért-e azzal, hogy télre bezárjon egy sor amúgy is teljesen felesleges kulturális intézmény, a felszabaduló pénzt pedig sokkal hasznosabb dolgokra, például nemzeti konzultációra költsük?

(Kiemelt kép: Egy postás nemzeti konzultációs kérdőívet tartalmazó levelet dob postaládába egy kecskeméti társasházban 2020. június 15-én. Fotó: Ujvári Sándor / MTI)