Nemcsak Gyurcsány Ferenc tud táncolni, hanem Jakab Péter is

Egy sikeres kampány esemény után ropta aktivistáival. 

2021. augusztus 23., 07:08

Szerző:

A Jobbik elnöke megmutatta, hogy nem Gyurcsány Ferenc az egyetlen ellenzéki vezető, aki táncolni is tud. Jakab Péter a hivatalos Instagram oldalán tette közzé azt a felvételt, amin egy kampányrendezvény után a helyi aktivistákkal partizik. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje egy nagyon sikeres fórumon lehetett túl, ha ennyire érezte utánna a ritmust. 

A felvételen láthatóan a kampánycsapat tagjai is nagyon örülnek, hogy a párt vezetőjével bulizhatnak együtt. Jakab Péter úgy tűnik tényleg komolyan veszi az előválasztási kampányt. Kérdés, hogy Gyurcsány Ferenc is előad-e majd egy újabb táncot a választóknak. 

(Kiemelt kép: Jakab Péter, a Jobbik elnöke. Fotó: Merész Márton)

 

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. május 5., 11:27

Örülhetnek a nyugdíjasok: májusban előbb jön a nyugdíj, ráadásul nekik is lehetőségük nyílik a családi házuk korszerűsítésére.