Navracsics Tibor pártot váltott

Navracsics Tibor a jövőben nem a Fidesz színeiben tölti be miniszteri tisztségét.

2022. szeptember 22., 08:32

Szerző:

A Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti frakciója egyhangú döntéssel soraiba fogadta Navracsics Tibort. A politikus, aki ciklusokkal korábban a Fidesz képviselőcsoportját is vezette, a közösségi oldalán köszönte meg mindezt a KDNP-seknek - írja a 444.hu.

Az Orbán-kormány a Fidesznek és a KDNP-nek is tagja volt, és eddig sem tagadta, hogy újabban a kereszténydemokrata vonalat preferálja. Számárafontos, hogy míg a Fidesz elhagyta az Európai Néppártot, addig a KDNP nem tett ilyet. „A Kereszténydemokrata Néppárt politikai otthont nyújtott számomra. És én ott vagyok most, ahol kell lennem” – jelezte már korábban is Navracsics Tibor.

(Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI)

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.