Nagyon unottan hallgatták szegény kivezényelt gyerekek Nyitrai Zsoltot, aki elmondta, hogy a média nagy része magyar kézben van és ez erősíti a függetlenségünket

2019. március 19., 12:26

Szerző:

Felsőtárkány országgyűlési képviselője és kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, a fideszes Nyitrai Zsolt március 14-én ünnepi beszédet mondott, amit szinte kizárólag kivezényelt gyerekek hallgattak – írja a 444.

Az ember, akit Orbán Viktor szerint nehezebb eladni, mint egy mosógépet, a 7-10 éves gyerekeknek például arról beszélt, hogy

„Hazánkban nagyon sokáig a média külföldi kézben volt. Külföldi erő döntötte el, hogy mi a hír minálunk.

Mára a média nagy része magyar kézben van, ez erősíti az országunk függetlenségét.”

Nyitrai szóba hozta továbbá, hogy „2010 óta sereghajtóból éllovassá lettünk a régióban”, és „ehhez nagyon kellett egy felelősen működő, a nemzetet képviselő nemzeti bank, valamint a multicégek helyett az emberek pártjára álló képviselet”.

Vajon mire gondolhatott?

Kedden túlnyomóan derült, száraz időre van kilátás. Európa időjárását egy kiterjedt anticiklon befolyásolja. Napközben többfelé megélénkül, kedden a Dél-Dunántúlon időnként meg is erősödik a délkeleti, keleti szél.

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.