Nagy dugó az M4-esen és ez csak a kezdet

Csütörtök reggel kisebb-nagyobb torlódásokra kell számítani az utakon.

2022. június 23., 07:43

Szerző:

Szalagkorlátnak ütközött egy kisteherautó az M4-es autóút 54-es kilométerénél, a Szolnok felé haladó oldalon, Albertirsa térségében – olvasható a katasztrófavédelem oldalán. A baleset a Szolnok felé vezető oldalon történt, az 54-es kilométernél. Mint írják, a balesethez a monori hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a gépkocsit. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom – adta hírül a Bors. 

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Mogyoród térségében a betonelemeket állítják helyre, illetve cserélik. A 23-as és a 17-es km között a belső sávot lezárták, a forgalmat sávelhúzással a külső és a leállósávra terelik, ami lassulást, időszakos torlódást okozhat. Fokozott figyelemmel vezessenek!

Az M5-ös autópályán, Kiskunfélegyháza térségében felújítják a burkolatot. Budapest felé a 110-es és a 104-es km között a külső- és a leállósávot lezárták, a járműveket a belső sávba terelik.

A 4-es főúton, Fegyvernek átkelési szakaszán, a 128-as km-nél új körforgalmi csomópontot alakítanak ki. A fél útpályát lezárták, nappal jelzőőrök éjjel pedig jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. A nagy tranzitforgalom miatt a főúton napközben torlódásokra lehet számítani!

A Dunakanyarban, a 12-es főúton, a Nagymaros és Zebegény közötti szakaszon, félpályás korlátozás van érvényben, a forgalmat jelzőlámpa szabályozza – írta a Blikk az Útinformra hivatkozva. 

 

(Kiemelt képünk illusztráció, Michal Fludra / NurPhoto / NurPhoto via AFP)