Motorosrendőrök razziáztak Budapesten - videó

Motorosrendőrök állították meg a gyorshajtókat.

2021. augusztus 28., 07:27

Szerző:

Több lakossági panasz érkezett a rendőrségre, hogy esténként bőgő motorral száguldó autósok zavarják az Andrássy út környékén élők nyugalmát. A hosszú, egyenes útszakaszon egyébként is rendszeresek a sebességmérések, de 2021. augusztus 26-án 19-22 óráig a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága és Közlekedésrendészeti Főosztálya célzott ellenőrzést tartott, írja a police.hu

A rendőrök három óra alatt 16 gyorshajtót mértek be, akiket motorosrendőrök állítottak meg, majd közigazgatási bírságot szabtak ki rájuk. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiemelten kezeli a közlekedésre veszélyes jogsértéseket, ezért a továbbiakban is várhatók hasonló ellenőrzések. 

(Kiemelt kép: 168.hu | Merész Márton)

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.