Minden szomszéd rémálma az ácsi férfi, aki azzal fenyegette a lakókat, hogy megsüti és megeszi őket vacsorára

2019. július 22., 18:12

Szerző:

Komáromi Járási Ügyészség személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt emelt vádat azzal az ácsi férfival szemben, aki robbantással és gyilkossággal fenyegette két szomszédját - írja a Kemma.hu.

A vádiratban azt indítványozták, hogy a járásbíróság a korábban testi sértés miatt is büntetett vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben közérdekű munkabüntetést szabjon ki.

A Kemma Dr. Reszl Ildikó főügyésztől megtudta: a férfi 2018. december 25. és 2019. január 20. között fenyegette meg többször is szomszédait.

Például azzal, hogy megsüti, megeszi őket vacsorára és felrobbantja a házukat.

A sértettekben ez utóbbi fenyegetés azért is keltett komoly félelmet, mert a házfaluk a férfi telekhatáránál helyezkedik el, ráadásul a férfi az ingatlanok között húzódó kerítésen is át tud lépni a telkükre.

Egyszer, kezében baltát lóbálva rákiáltott a tőle pár méterre álló szomszédjára, hogy „Megdöglesz, elveszem az életedet!”, de volt olyan is, hogy a kerítésnél kést élezett, majd az őt figyelő szomszédra kiáltott, hogy „Megöllek!”.