Mészöly Kálmán Covid-osztályra került

Mészöly Kálmánt átheyezték a Covid-osztályra, miután a kórházban elkapta a koronavírust.

2022. november 8., 15:09

Szerző:

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, kórházba került a legendás sportoló, Mészöly Kálmán, akinek már ekkor kritikus volt az állapota.

A 81 éves egykori klasszis elkapta a koronavírust, ezért a belgyógyászatról a Covid-osztályra helyezték át János kórházban – írta meg a sportal.hu. A lap hozzátette, hogy a fia, Géza későbbre ígért tájékoztatást.

(KIemelt képünk: Mészöly Kálmán. MTI Fotó: Illyés Tibor)

17:41

Orbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke szombaton videókonferencia keretében részt vett a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetőségi ülésén - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

15:29

Petíciót adtak át a szervezett tanárok szombaton délután a Belügyminisztériumnak a követeléseikről, ezek után pedig a Kossuth térre vonulna tüntetni. Az akcióval folytatódik a pedagógusok egész éves tiltakozáshulláma, amelynek eddigi csúcspontja az október 23-i tömegtüntetés volt.

14:03

Magyarország a FAO elkötelezett partnereként csaknem 50 országra kiterjedő nemzetközi agrár-ösztöndíjprogrammal és közös projektek finanszírozásával segíti a fenntartható fejlődési célok elérését – emelte ki Nagy István agrárminiszter, a FAO főigazgatójával, Qu Dongyu-vel folytatott tárgyalásán, amelyről az Agrárminisztérium (AM) közleményben tájékoztatta az MTI-t szombaton.

Halálra gázolt egy embert egy InterCity vonat Székesfehérvárnál, ezért pótlóbuszok járnak Székesfehérvár és Sárszentmihály között  – közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel.