Megvan, hogy kiket indít a Fidesz a választókerületben

Nincs sok meglepetés.

2022. január 26., 12:37

Szerző:

Döntött az egyéni választókerületi jelöltekről a Fidesz országos választmánya – írta honlapján a Fidesz.

„A Fidesz-KDNP felkészült az országgyűlési választásra, mert Magyarországnak előre kell mennie, nem hátra! Az országos választmány döntése az egyéni választókerületi jelöltekről ezen a linken érhető el” – tették hozzá.

Hatalmas meglepetés nincs a névsorban – írja a 24.hu. Azt írják, Boldog István helyett Herczeg Zsolt mezőtúri polgármester indul a Jász-Nagykun-Szolnok megye négyes választókerületben. 

Erős Gábort, Esztergom fideszes alpolgármesterét indítja a kormánypárt a választáson a vesztegetéssel gyanúsított Völner Pál helyett Komárom-Esztergom megye kettes számú választókörzetében.

Érdekesség még, hogy az Orbán család ügyvédjeként is ismert Bajkai István nem indul a VI.-VII. kerületben, Budapest 5. sz. egyéni választókerületében Kovács Balázs Norbertet állítja rajthoz a Fidesz.

Nagy visszatérő Becsó Zsolt a Nógrád megyei egyes számú választókerületben, ahol négy évvel ezelőtt testvére, Becsó Károly indult helyette.

 

 

 

 

(Kiemelt kép: Fidesz-logo)

 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.