Megsajnálták a mentők a férfit, akit addig piszkált a felesége, hogy megemelt egy nehéz kanapét, sérvet kapott és a lábára ejtette a bútort

2018. április 25., 16:17

Szerző:

Újabb történetet osztott meg az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán. Eszerint a mentők ezúttal lakberendezők is lettek, annyira megsajnálták azt a férfit, akihez a múlt héten riasztották őket.

A családfő egy házastársi vita után döntött úgy, enged felesége kérésének és áttolja a kanapét a szoba másik felébe annak ellenére, hogy szerinte ott nincs jó helyen. A mutatvány nem sikerült túl jól, a heves férj ugyanis olyan rossz tartással emelte meg a kanapét, hogy hirtelen hatalmas fájdalom hasított a derekába. A fájdalomtól a férfi azonnal elengedte a nehéz bútort, ami lezuhanva komoly sérülést okozott a férfi lábfején. – A kiérkező bajtársak a történtek hallatán annyira együtt éreztek a szerencsétlenül járt férfival, hogy fájdalomcsillapítás és ellátás után maguk tették új helyére a galibát okozó kanapét. A férfit végül stabil állapotban szállították sürgősségi osztályra – áll a bejegyzésben, amit azzal zárnak: Mielőbbi felépülést kívánunk, Bajtársainknak gratulálunk!

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.