Megölte magát a kettős gyilkossággal gyanúsított szegedi gyógyszerész

Megtalálták a holttestét annak a 28 éves férfinak, aki a gyanú szerint szombat este kivégzett egy fiatal nőt és férfit belvárosi lakásukban. Úgy tudni, féltékenységből ölt.

2021. június 21., 12:58

Szerző:

A rendőrség megerősítette, hogy megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombaton éjszaka Szegeden. A férfi önkezével vetett véget életének, holttestét és az elkövetés eszközét a Békés megyei Szanazugban találták meg.

A szegedi gyógyszerész szombat éjszaka több lövéssel végzett áldozataival. A sértettekre egy nappal később, vasárnap este a hozzátartozók találtak rá. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya és a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül azonosították a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit, akinek felkutatása a Terrorelhárítási Központ munkatársaival közösen haladéktalanul megkezdődött. A nyomok Békés megyébe vezettek, így a hajtóvadászatba bekapcsolódott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya is.

A kutatás hétfő délelőttig tartott, amikor a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának helikoptere észlelte a férfi autóját Szanazug térségében, majd a rendőrök megtalálták a férfit, aki önkezével vetett véget az életének. Az elkövetés eszközét lefoglalták.

Amint arról mi is beszámoltunk korábban, a 28 éves szegedi gyógyszerész egy Mercedesszel menekült el a városból, miután a gyanú szerint megölt egy fiatal nőt és férfit. A Magyar Nemzet információi szerint szerelemféltés áll a kettős gyilkosság mögött. Több tanú is látta elmenekülni a férfit a helyszínről. 

A húszas éveikben járó fiatal felnőttek voltak a vasárnap este felfedezett szegedi kettős emberölés áldozatai – értesült a helyszínen hétfőn az MTI tudósítója. A bűncselekmény a Petőfi Sándor sugárút egyik társasházában történt, a férfi és a nő holttestét vasárnap este fedezték föl. A belvárosi épület környékét a rendőrség még hétfő délelőtt is lezárva tartotta, folyt a helyszínelés.

A rendőrség tájékoztatása szerint a kettős gyilkosság szombat éjszaka történt. A bűncselekménnyel egy 28 éves férfit gyanúsítanak, aki elmenekült a helyszínről és autóval elhagyta a várost. Az MTI információi szerint a feltételezett tettes egy szegedi gimnáziumba járt, majd gyógyszerésznek tanult, és a bűncselekményt megelőzően is a szakmájában dolgozott a város egyik bevásárlóközpontjában működő patikában.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nemzetközi elfogatóparancsot is kiadott, később azonban megtalálták a férfi holttestét.

(Kiemelt kép: police.hu)

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!