Megnyílt az online időpontfoglalás az oltásra regisztráltak számára

Jelenleg jövő hét hétfőre, keddre és szerdára lehet oltási időpontokat foglalni, most Sinopharm-vakcinát kapnak a jelentkezők.

2021. április 23., 10:02

Szerző:

Pénteken megnyílt az online felület, amin oltási időpontot foglalhatunk – közölte a kormányzati tájékoztató portál. 

Mint írták: mostantól minden még nem beoltott és érvényes regisztrációval rendelkező tud interneten időpontot foglalni az oltására. Egyúttal jelezték, hogy az időpontfoglaló most kifejezetten a jövő heti Sinopharm-vakcinával történő oltásra van kinyitva. Az időpontfoglaló ezen a linken érhető el.

Mellékeltek egy videós útmutatót is:

Az időpontfoglalót a kórházi oltópontokon történő oltásokra lehet használni. Az időpontfoglalóban jelenleg április 26. hétfő, 27. kedd, 28. szerda napokra lehet oltási időpontokat foglalni a Sinopharm-vakcinával történő oltásokra. A felületet csak az oltásra regisztráltak tudják használni, közülük is csak azok, akiknek a regisztrációja már érvényesítve van, tehát a regisztrációkor megadott adataikat már ellenőrizték. Itt ellenőrizhető, milyen státuszban van a regisztráció.

Az időpontfoglalás során a tajszám és születési dátum megadásával tudnak belépni a regisztráltak, ezt követően kiválaszthatják, hogy melyik napon, hány órakor és melyik településen és ott melyik kórházi oltóponton szeretnék megkapni az oltást. Mindenki csak egy foglalást tud végezni, és a véglegesített foglalása már nem módosítható. A regisztrált az időpontfoglalásról visszaigazoló e-mailt, az oltás előtti napon pedig emlékeztető e-mailt is kap.

(Kiemelt kép: 168.hu | Karancsi Rudolf)

 
 

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.