Meglepő helyen bukkant fel Dzsudzsák Balázs neve

A labdarúgó a pályán kívül is tud meglepetést okozni. 

2021. december 4., 11:58

Szerző:

„Új cégben bukkant fel Dzsudzsák Balázs: a magyar válogatott futballista a november végén bejegyzett BGZN Tüzép Kft. egyik alapító-tulajdonosa” – szúrta ki a 24.hu. A lap szerint az üzleten hárman osztoznak: a Debrecen játékosa és Erdélyi Zoltán  33-33 százalékot, a csömöri illetőségű Gyöngy Gábor pedig 34 százalékot birtokol. A céget Gyöngy Gábor csömöri lakcímén jegyezték be.

Az új vállalkozás főként fa-, építőanyag-, szaniteráru-nagykereskedelmmel foglalkozik majd, ennek ellenére az építkezésekhez kapcsolódó tevékenységek is megjelennek a cég profiljában, mint a vakolás vagy a villanyszerelés.

Dzsudzsáknak nem ez lesz az első vállalkozása: résztulajdonos a nyírlugosi Első Magyar Léghajógyár Kft.-ben, a sportszer-kiskereskedő DB7.hu Kft.-benés a Rába Medical Invest Kft. vagyonkezelőben is. 

(Kiemelt kép: Dzsudzsák Balázs. Fotó: Kisbenedek Attila/AFP)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.