Megindult a forgalom az M7-esen, de még mindig óriási a torlódás

Befejezték a helyszínelést a balesetnél. 

2021. augusztus 15., 17:40

Szerző:

Befejezték a helyszínelést az M7-esen, az árokba borult busz baleseténél – közölte az Útinform a honlapján. Mindkét sávon megindult a forgalom, de a torlódás még jelentős a térségben.

Korábban megírtuk: az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon a Szabadbattyán csomópont után súlyos buszbaleset történt. Összefoglalónkat a balesetről itt olvashatja. 

 

(Kiemelt kép: Elvontatják a hajnalban árokba hajtott autóbuszt az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében 2021. augusztus 15-én. A balesetben Nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben. A buszon Horvátországban nyaraló magyar turisták utaztak. MTI/Vasvári Tamás)

 

 

 
 

2023. május 29., 21:02

Ráadásul hat egymást követő napot tölthetnénk otthon a karácsonyi héten a Gazdaságfejlesztési Minisztérium friss tervezete szerint. Lenne ugyanakkor három olyan szombat is, amikor dolgozni kellene.

2023. május 29., 20:46

Halálos motorbaleset történt a fővárosban a Gyáli úton hétfő délután, az utat a Könyves Kálmán körútnál lezárták – tudatta a rendőrség a honlapján.

Novák Katalin részt vett a csíksomlyói búcsún, és látogatásának helyszíneiről folyamatosan beszámolt a közösségi oldalán. A „nem megfelelő nyilvános üzenetek” miatt a román külügy tiltakozott Magyarország bukaresti nagyköveténél. A Sándor-palota szerint a „román külügyminisztérium tiltakozása túlzó és indokolatlan”.