Meghalt a szegedi hídról Tiszába zuhanó nő

A rendőrség még vizsgálja a körülményeket.

2022. január 26., 11:41

Szerző:

Meghalt az az ember, aki kedd délután belezuhant a Tiszába a szegedi Belvárosi Hídról – tudta meg a 24.hu. A lap értesülése szerint egy középkorú nő esett a folyóba, akit miután megtaláltak, kritikus állapotban kórházba vittek. A nő életét viszont már nem lehetett megmenteni.

A 24.hu megkereste a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságot az ügyben, Balázs Csaba főhadnagytól azt a tájékoztatást kapták, hogy a rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

(Kiemelt képünk illusztráció: 168.hu | Dimény András)

Október első hetében is folytatódik a nyugodt, túlnyomóan napos idő. Szerdán egy hidegfront szakadozott felhőzete vonul át az ország felett, kevés helyen lehet zápor, esetleg zivatar. A front mögött pár Celsius-fokkal visszaesik a hőmérséklet, de utána ismét melegedés kezdődik, vasárnap újra 21-26 Celsius-fok várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Vendégmunkások elleni gyűlöletkeltéssel nem lehet legyőzni a gyűlölet kormányát – így reagált Donáth Anna a Potocskáné Kőrösi Anita „félmillió ázsiai migránsmunkásról” szóló sajtótájékoztatójára.