Meghalt a szalagkorlátnak csapódó motoros az M7-esen

A 78-as km-nél, Polgárdi közelében az egész pályaoldalt lezárták. 

2023. július 31., 13:59

Szerző:

Meghalt az a férfi, aki motorkerékpárjával az M7-es autópálya 78-as kilométerszelvényében, a főváros felé szalagkorlátnak ütközött hétfő délelőtt –- közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A balesetben a vezető olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt, női utasa pedig megsérült. A rendőrség teljes pályás útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését. 

Az Útinform azt írja, hogy az érintett szakaszon, Polgárdi közelében az egész pályaoldalt lezárták, a 80-as km-nél lévő Polgárdi csomópont és a baleset helyszíne között rekedteket a rendőrség visszafordítja és a csomópontban letereli. Aki teheti, már Siófok után, a 98-es km-nél lévő csomópontban térjen le a 7-es főútra.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Papp László, Debrecen polgármestere nem ért egyet a kormány Versenyképes Járások programjának jelenlegi formájával, ami elvonná a településektől az iparűzési adó növekményét. A fideszes polgármester szerint a gazdag városoknak támogatni kell a szegényebb települések fejlődését, de ennek van egy egészséges határa.