19:00 - 20:00

JÖN: Halló, itt vagyok!

Szilágyi János műsora

Megdöbbent az egész világ, Orbán Viktor méregdrága Leslie Mandokija sosem énekelt a Dschingis Khanban

2018. április 18., 12:31

Szerző:

Negyven év hallgatás után Ralph Siegel, a Dschinghis Khan menedzsere világgá kürtölte az igazságot, miszerint Leslie Mandoki valójában csak az összkép miatt szerepelt, és és sosem énekelt a zenekarban, amellyel Németországban befutott – írja a 24.hu.

Kezdettől fogva ő volt a hatodik kerék a banda szekerén – közölte Siegel válaszul arra, hogy Mandoki korábban egy német lapnak azt nyilatkozta, nem tér vissza a felélesztett zenekarba. A Dschinghis Khan ugyanis nemrég új válogatásalbumot adott kis, sőt, az oroszországi futball-világbajnokság nyitóünnepségén fel is lép. Ennek kapcsán kezdtek arról cikkezni, hogy Mandoki is benne lesz az újjáalakult formációban. A híreszteléseket Mandoki cáfolta, mondván, életének ezt a részét lezárta, a jövőjét tervezi.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Erre reagált a fantasztikus leleplezéssel Siegel, hozzátéve, hogy

Mandoki egy szorgalmas alak, aki tűrhetően dobol, de a Dschinghis Khan nélkül sehol sem tartana.

Mandokit egy amerikai énekes pótolja a zenekarban, őt azonban mindez látszólag cseppet sem kavarja fel, bár a Blikknek úgy nyilatkozott, nem érti Siegel kifakadását, mivel eddig korrekt kapcsolatban voltak.

A zenészt az Orbán-kormány, és maga Orbán Viktor is nagy becsben tartja, amiről mi sem árulkodik inkább, minthogy az állam (konkrétabban az adófizetők) háromszor annyi pénzzel támogatták a zenész könyvét, dokumentumfilmjét és három koncertjét, mint amennyivel 2017-ben teljes magyar könyvkiadást:

1,8 milliárd forinttal.