Megcsinált három bulit egymás után, aztán beleszaladt a rendőrök karjaiba

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság nyomozói lopás bűntett, és más bűncselekmények elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 32 éves helyi férfit.

2021. június 28., 09:43

Szerző:

A rendőrségre június 27-én érkezett bejelentés, hogy a Rábcamenti Vadásztársaság villanypásztorait ellopták. A helyszínre érkező rendőrök a nyomozás során megállapították, hogy a lopást vélhetően egy 31 éves mosonmagyaróvári lakos követte el. Megtudták, hogy a férfi Mosonmagyaróváron, a Féltoronyi utcában autózik, közúti ellenőrzés alá vonták, amelynek során a gépjárműből előkerült az ellopott két darab villanypásztor. A sofőr iratainak ellenőrzésekor a rendőrök azt is megállapították, hogy a férfit a Győri Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta.

N. Imrét elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol adott egy pozitív drogtesztet, amfetaminra és metamfetaminra. A lakóhelyén marihuana palántákat, valamint kábítószergyanús fehér port, illetve a kábítószer porciózásához és fogyasztásához használatos tárgyakat találtak és foglaltak le. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály munkatársai a 32 éves férfit lopás bűntette, kábítószer birtoklásának vétsége, illetve járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

(Kiemelt kép forrása: police.hu)

110 új, várhatóan 2029-ben megérkező villamosra tervez kiírni közbeszerzést a BKK. Az idéntől érkező alacsonypadlós CAF-ok 2026 végéig megjelennek majd több új helyen, köztük a 2-es villamos vonalán is, emellett pedig több nagy fejlesztést is tervez a vállalat – derült ki a BKK Villamosfejlesztések Budapesten című sajtótájékoztatóján, amit a Száva kocsiszínben tartottak a vállalat szakemberei és Karácsony Gergely főpolgármester. Vitézy Dávid szerint viszont Karácsony Gergely olyan fejlesztésekkel kampányol, amelyeket pont ő akadályozott, szerinte a főpolgármester egyetlen villamosberuházás előkészítését sem tudja felmutatni 5 év alatt.