Márki-Zay Péter: Orbán Viktor hibája, hogy ennyien haltak meg Magyarországon

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölttel Fiala János beszélgetett a 168 műsorában.

2022. január 20., 07:24

Szerző:

„Magyarország vezette a halálozási listákat az elmúlt másfél év jelentős részében. Az, hogy hónapokon keresztül Magyarországon halnak meg a legtöbben a világon, az nem véletlen, az Orbán Viktor hibája. Hiába állította azt, hogy nekünk Ausztria a laboratóriumunk, Ausztriában rengeteg pénzt adtak a védekezésre az önkormányzatoknak, Magyarországon rengeteg pénzt vettek el a védekező önkormányzatoktól” – nyilatkozta Márki-Zay Péter a 168 műsorának, a KeljFelJancsinak a csütörtöki adásában

„Ausztriában ingyenes tesztekkel védekeztek, Magyarországon ingyenes parkolással”

– tette hozzá.

„Ahogy egy kedves barátom mondta: ez rablógyilkosság, nemcsak rablás, amikor olyan kínai vakcinával oltanak 400 ezer hatvan év feletti magyar, amit még csak nem is teszteltek a kínaiak hatvan év felettiekre”

–fogalmazott az ellenzék miniszterelnök-jelöltje.

A teljes adást ezen a linken tekintheti meg.

(Kiemelt kép: Márki-Zay Péter. Fotó: Dimény András / 168.hu)

Tegnap 20:12

A kormány üdvözli, hogy az üzemanyag-kereskedők megértették és elfogadták a kormány szándékait, és önkéntesen csökkentették az áraikat - mondta a Facebook-oldalára feltöltött videóban Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden.

Tegnap 17:30

A kedvező időjárásnak köszönhetően idén sok strand korábban nyit, mint az előző években. Május elsején már egészen sok strand látogatható lesz, a hétvégén pedig még több helyen csobbanhatunk.