Majka Merkelytől kapta meg az oltást

Majkának korábban többször volt már szívproblémája, ezért kaphatta a Semmelweis Egyetem rektorától a vakcinát, aki a Kardiológiai Központ igazgatójaként is dolgozik.

2021. április 14., 09:56

Szerző:

Majoros Péter, azaz Majka a közösségi oldalán, egy sztoriban számolt be arról, hogy Merkely Bélától, a Semmelweis Egyetem rektorától kapta meg a koronavírus elleni védőoltást – írta a Blikk.

Majkának korábban többször volt már szívproblémája, ezért oltotta be a Semmelweis Egyetem rektora, aki a Kardiológiai Központ igazgatójaként is dolgozik – írta a lap.

Mint ismert, a rapper korábban több napig feküdt koronavírus-fertőzéssel kórházban. Néhány nappal korábban kedvese, Majoros Hajnalka is megkapta a vakcinát, aki szintén koronavírusos volt korábban.

(Kiemelt kép: Majka koncertje a debreceni Campus Fesztiválon 2019. július 18-án. Fotó: MTI | Czeglédi Zsolt)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.