Magyar Péter radikális lépésre szánta el magát

Azok után, hogy pénteken a Magyar Nemzet különösen védett, szenzitív adatokat hozott nyilvánosságra Magyar Péterről és családtagjairól a politikus radikális lépésre szánta el magát. 

2024. szeptember 7., 16:29

Szerző:

Pénteken a Magyar Nemzet különösen védett, szenzitív egészségügyi adatokat közölt Magyar Péterről, Tisza Párt elnökéről és családtagjairól: a lap nyilvánosságra hozta, hogy hányszor vettek igénybe kórházi VIP-ellátást az elmúlt években, közte azt is, hogy hány napig volt fekvőbeteg a politikus három évvel ezelőtt – írta meg a 24.hu.

A Magyar Nemzet szerint Magyar édesanyjának és nagyszüleinek is elintézte, hogy ott kezeljék, le is írták, hogy hány ellátást kaptak ott, külön hangsúlyozva, hogy a nagyszülők csak külön parancsnoki engedéllyel kaphatták meg a kiemelt ellátást, amelyet Magyar Péter közbenjárásával kaptak meg.

A Magyar Nemzet hangsúlyozta, hogy Magyar Péter Varga Judit igazságügyi miniszter házastársaként vette igénybe a kiemelt szolgáltatást.

Magyar Péter kemény lépésre szánta el magát

Erre reagált szombaton Magyar Péter a Facebook oldalán. Azt írta: „Aki másnak vermet ás, maga esik bele. Közérdekű adatigényléssel fordulok a Honvéd Kórházhoz és a fenntartó Belügyminisztériumhoz, hogy a miniszterelnök, a miniszterek, az államtitkárok, a képviselők és családtagjaik hányszor kaptak akár normál, akár VIP ellátást a Honvéd Kórházban.”

 

 

„Az érzékeny egészségügyi adatok kiszivárogtatásának törvénytelenségét firtató újságírói kérdésekre Rogán (Schadl) Antal minisztériuma ezt találta válaszolni:

»Magyar Péter közszereplővé vált, viselnie kell a nyilvánosságot akkor is, ha az neki kellemetlen.« No, Tóni, emlékeim szerint ti is közszereplők vagytok. Van egy ötletem: kerüljenek a ti kezeléseitek adatai is mielőbb nyilvánosságra! Lássuk azt is, hogy hány kormánytag, képviselő feleségét/gyerekét szállították be a vak komondorral történt találkozás után a Honvéd Kórház VIP szobáiba, vagy más egészségügyi intézménybe gyógyulni.” – szúrt oda Magyar.

(Kiemelt képünk forrása: Magyar Péter hivatalos Facebook oldala)

17:35

Gyűjtést szervez a Magyar Vöröskereszt és az Ökumenikus Segélyszervezet az árvíz elleni védekezés támogatására, így is hozzá lehet járulni az árvízvédelemhez.