Maglódon több mint öt milliárdból újították fel az iskolát, Gyömrőre nem maradt pénz

Átadták a felújított maglódi iskolát, Gyömrőn még sehol sem tart az iskolafelújítás.

2023. szeptember 4., 14:42

Szerző:

Átadták az öt és fél milliárdból felújítitott Maglódi iskolát, közben a gyömrői romokban hever.

A gyerekek egy része közösségi házban tanul, mások konténerben.

A szülők két éve próbálják elérni, hogy felújítsák az iskolát, de eddig mind hiába – számol be az RTL.

A gyömrői Fekete István általános iskola felújítását nemrég pénzhiányra hivatkozva állította le a kormány. A helyi fideszes képviselő azt mondta, valamikor lesz iskola Gyömrőn is. 

(Kiemelt képünkön Hosszú Tibor iskolaigazgató, Tabányi Pál polgármester, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Szűcs Lajos, a térség fideszes országgyűlési képviselője, Nyul Zoltán magasépítési beruházásokért felelős helyettes államtitkár és Hajnal Gabriella, a Klebersberg Központ elnöke (b-j) átvágja a nemzeti színű szalagot a Vermesy Péter Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola új tagépületének ünnepélyes átadásán Maglódon 2023. szeptember 2-án. Az iskola 440 négyzetméteres tagépülete 5,5 milliárd forintos kormányzati beruházásból valósult meg. Fotó: MTI/Lakatos Péter)

Tegnap 11:21

Két évvel a koronavírus-járvány nyomán bekövetkezett turisztikai összeomlás után ismét megjött az emberek utazási kedve. Idén a magyarok több mint harmada tervezi, hogy útnak indul kikapcsolódni. A Balaton idén is verhetetlen célpont.

Tegnap 07:32

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.