Defektes daruskocsi miatt haladt araszolva az M0-s forgalma

Baleset történt az M0-s autóút északi szektorában, egy sávon haladt a forgalom.

2023. november 28., 16:55

Szerző:

Az északi szektorban, az M2-es autóút csomópontjánál, az M3-as autópálya felé vezető oldalon egy daruskocsi defektet kapott, a rakománya pedig a burkolatra hullott. A 70-es km-nél csak egy sávon araszoltak a járművek, közel 5 km-en keresztül torlódott a forgalom, de az M2-es autóút M0-s autóút felé vezető oldalán is csak lépésben lehetett haladni – írta az Útinfom.

Az ország más részein is szükség van az autósok türelmére. A magyar-ukrán határszakaszon, a 4-es főúton a Záhony határállomás előtt, az erős tranzitforgalom miatt 17 km-t meghaladó a kilépő kamionsor.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalota határátkelőhely előtt a kilépésre várakozó kamionsor hossza meghaladta az 5 km-t.

A délutáni információk szerint Balassagyarmat és Sátoraljaújhely környékén illetve az M3-as hajdúnánási szakaszán és az M30-as autópályán Encs térségében havas eső esik. A gyorsforgalmi utak a fő és mellékutak általában vizesek, nedvesek, de a Sajó völgyében, továbbá Szikszó és Sátoraljaújhely térségében az alsóbbrendű utakon előfordulnak latyakos szakaszok.

(Képünk illusztráció. Forrás: Pexels)