Lukácsi Katalin: kicsit megülte a lelkem az elmúlt napok üzengetése

A Mindenki Magyarországa Mozgalom vasárnapi gyűlésén a volt KDNP-és politikus is felszólalt.

2021. október 3., 17:47

Szerző:

Lukácsi Katalin, a Mindenki Magyarországa Mozgalom egyik alapítója is felszólalt az MMM vasárnapi gyűlésén. Rövid beszédében elmondta: „Ünnepelni szerettem volna, mert az előválasztás egy csoda, ráadásul, szülinapom is volt tegnap. De kicsit megülte a lelkem az elmúlt napok üzengetése.”

A volt KDNP-s politikus úgy fogalmazott,

„Napestig tudnám sorolni az ellenérzéseimet az egyes miniszterelnökjelöltekkel szemben.”

„Márki-Zay Péterrel nekem volt a legtöbb vitám a szervezeten belül. De egyébként épp ez az! Márki-Zay Péterrel lehet vitatkozni, mert van véleménye, azt nem a népszerűséghez igazítja, nem hallgattatja el az ellenvéleményt, sőt, szeret vitatkozni!” – tette hozzá.

Korábban ebben és ebben a cikkben összefoglaltuk azt is, amit Márki-Zay Péter mondott az MMM gyűlésén, a Fővám térnél. 

(Kiemelt kép: Lukácsi Katalin 2021. 10. harmadikán beszédet mond a Mindenki Magyarországa Mozgalom rendezvényén a Fővám téren, Budapesten. Fotó: Karancsi Rudolf / 168)

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.