L. L. Junior elperelné nagyobbik fiát az anyjától, miután a tragikus zuglói balesetben meghalt a hároméves gyerekük

2019. szeptember 3., 15:55

Szerző:

Gyermekelhelyezési per lehet L. L. Junior családi tragédiájából, miután az énekes kisebbik fiát szombat este halálra gázolták Zuglóban - írja a Bors.

L. L. Junior már a tragédia másnapján azt írta az Instagramon, hogy jogi lépéseket fontolgat. A lap az énekes ügyvédjétől, Mester Csabától megtudta: a zenész a dolgok jelenlegi állása szerint vissza sem adná anyjának nagyobbik fiukat, mert a nőt hibáztatja a balesetért. L. L. Junior úgy döntött, elperli a nagyobbik fiút.

Az énekes és gyermekei anyja külön élnek, az ügyvéd szerint a nyáron már meg is állapodtak a gyerekek közös felügyeletében, de ezt az ítélkezési szünet miatt nem véglegesítették. Mester Csaba szerint L. L. Junior ezt most már nem is akarja érvényesíteni, helyette inkább a gyerek teljes felügyeletéért nyújt be keresetet, és kizárólag láthatást akar biztosítani az anyának.

A rendőrség egyelőre még nem talált felelőst, a balesetet büntetőeljárás keretében vizsgálják. A 76 éves sofőr nem ivott, a hároméves gyerek pedig éppen a piroson szaladhatott át, amikor halálra gázolták.

Halálos baleset történt Zuglóban
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

2024. április 27., 12:53

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.