A kormány új kampánya Alex Sorost és Ursula von der Leyent támadja

Miután pénteken elindult az új, szuverenitásvédelminek nevezett nemzeti konzultáció, a kormány Facebookon közölte, hogy intenzív, figyelemfelhívó kampánnyal készül.

2023. november 18., 07:59

Szerző:

A bejegyzéshez mellékelt kép szerint Soros György helyett már a fia, Alex Soros szerepel az új hirdetéseken, míg az új európai uniós „ellenség” Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke.

A Telex információja szerint plakátkampány is követi a borítékolt üzeneteket.  

„Ne táncoljunk úgy, ahogy ők fütyülnek!” – hirdeti a szöveg, a miniszterelnök október 23-i beszédét idézve.

(Kiemelt kép: Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke kezet fog Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével, mielőtt 2023. október 26-án kezdődik az EU-vezetők csúcstalálkozója a brüsszeli Európai Tanács épületében. Fotó: Ludovic MARIN / AFP)

 

2024. július 12., 17:27

Nemzetközi partnerei kemény bírálatot fogalmaztak meg a magyar miniszterelnökkel szemben, mivel nyugati szövetségesei szerint Orbán Viktor magyar kormányfő a „békemisszióját”  összemosta az épp betöltött soros elnökséggel. Ennek egyik bizonyítékául azt hozták fel, hogy Orbán a közösségi médiában az elnökségi logót is használta a „békemissziós" fotókon. Ennek azonban vége, az EU soros elnökségi logója már nem szerepel Donald Trump korábbi amerikai elnökkel folytatott találkozóról pénteken megosztott fényképeken.

2024. július 12., 13:39

Korábban bejelentették, hogy eltűnt, majd egész éjszaka keresték azt a férfit, akinek a holttestét végül hajnalban sikerült kiemelniük a kutatócsapatoknak a Balaton vizéből.