Lázár szerint Botka bűnözői körök polgármestere, Botka szerint Lázár Szeged hűbérura akar lenni

2018. november 12., 15:50

Szerző:

- Botka László ma már nem a szegediek, hanem szervezett baloldali bűnözői körök polgármestere. Hogy a bábjuk „csupán” vagy egy közülük, azt a nyomozóhatóságok dolga eldönteni - nyilatkozta Lázár János Szeged MSZP-s polgármesteréről a Promenádnak.

A volt Miniszterelnökséget vezető miniszter, hódmezővásárhelyi országgyűlési képviselő – aki a dohányzás elleni küzdelemért felelő miniszterelnöki biztos és szegedi vasútvonalak kialakításáért felelős kormánybiztos is lett – már formában volt, Márki-Zay Péterről is mondott egyet s mást. Azon túl, hogy szerinte a Fidesznek meg kell védenie Hódmezővásárhelyt a saját polgármeserétől, úgy véli, a politikus „a liberális körök kegyét leső, migránspárti” városvezető.

Az Index megkereste Botka Lászlót, mégis mit szól Lázár János szavaihoz.

- Minden jel arra mutat, hogy Lázár Szeged hűbérura akar lenni. Végül is kastélya már van hozzá. De a szegediek nem kérnek se Lázárból, se a Fideszből. Mi nyugodtan dolgozunk tovább - reagált Botka Lázár nyilatkozatára.

Ami a Promenádot illeti, enyhén szólva Fidesz-közeli portál a Csanád Média Kft. nevű cégé, amelynek a tulajdonosa, Pongrácz Tamás korábban az algyői Fidesz-frakció vezetője volt. 

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.