A fideszes Láng Zsolt papíron akkor is dolgozott, amikor éppen Franciaországban nézte a magyar-portugál futballmeccset

2020. március 12., 10:15

Szerző:

Láng Zsolt, egykori II. kerületi polgármester pénzre váltotta ki nem vett szabadságait, ami bruttó 7,3 millió forintot jelent. Láng 154 nap ki nem vett szabadságról nyújtott be papírokat az önkormányzathoz, akik ki is fizették.

Láng Zsolt papíron akkor is dolgozott, amikor éppen a franciaországi Lyonban nézte a Magyarország-Portugália Eb-meccset. Ez 2016. június 22-én történt, a bravúros döntetlen után Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszterrel ünnepeltek egy vendéglátóhelyen.

A II. kerületi polgármesteri hivatal a portálnak megerősítette, hogy Láng a mérkőzés napjára nem vett ki szabadságot, papíron tehát munkanapnak írta be azt a napot is.

12:02

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.