A Fehérvár kettős emberhátrányban győzte le az éllovas Kisvárdát

Kisvárda lendülete nem tartott sokáig.

2021. augusztus 21., 21:41

Szerző:

Már nincs százszázalékos csapat a labdarúgó OTP Bank Liga 2021/22-es kiírásában, mivel az éllovas Kisvárda Master Good 2-1-es vereséget szenvedett a MOL Fehérvár vendégeként a negyedik forduló szombati játéknapján, írja az MTI.

A három meccs után százszázalékos teljesítménnyel listavezető Kisvárda kezdte jobban a találkozót, de a lendülete nem tartott sokáig. A Fehérvár átvette a játék irányítását, többet birtokolta a labdát, ám csak helyzetekig jutott. Egészen az első félidő utolsóelőtti percéig, amikor Budu Zivzivadze megszerezte a vezetést a hazaiaknak.

Fordulást követően emberhátrányba került a fehérvári gárda, onnantól kezdve nagy nyomást helyezett ellenfelére a Kisvárda. A foggal-körömmel védekező Fehérvárnál csak másodpercekig volt a labda, mégis egy gyors kontratámadás végén megduplázta az előnyét. A szabolcsiak a hosszabbításban szépítettek, de az egyenlítő találatot nem tudták megszerezni az utolsó másodpercekre kilenc emberre fogyatkozó Fehérvár ellen.

(Kiemelt kép: Facebook)

A 37 négyzetméteres, korábban magántulajdonban lévő erdőt a magyar állam kisajátította az épülő Budapest-Belgrád vasútvonal miatt. Felmérték, hogy mennyit érhet az ingatlan, és megállapították, hogy egy forinttal tudják gazdagítani a tulajt. Végül mégis fölfelé kerekítettek, amit a postás is megkétszerezett, mert nem volt nála apró.