Elszerette a barátnőjét a testvére, erre felgyújtotta fivére ruháit, majd baltával brutálisan agyonverte a kiskutyáját Hernádon

2019. szeptember 11., 11:20

Szerző:

Egy családi dráma áldozatává vált Fifi, az a kis francia buldog, amelyet hidegvérrel végzett ki egy férfi a Pest megyei Hernádon – írja a Blikk.

A baltás ámokfutó a testvére kutyáján állt bosszút azért, mert az elszerette a barátnőjét. A négylábú gazdája, Róbert és a szerelme is végignézte a vérengzést. 

A gyilkos ösztönöktől hajtott fivér

először a testvére kocsiját verte szét, aztán beugrott a kerítésen, elégette a ruháit, majd egy baltával kezdte el kergetni Fifit, az ebet.

Róbert azonnal értesítette a rendőrséget, majd az állatvédőket.

Kodolányi Endre, a Speciális Állatmentő Egység Alapítvány alapítója szerint a kutyán lévő sérülések alapján az állat szörnyű kínok között pusztulhatott el. A Dabasi Rendőrkapitányság állatkínzás gyanúja miatt indított eljárást a 25 éves férfi ellen.

 

Megtörni látszik a kutasok ellenállása? Hétfő kora délutáni hatállyal a Mol az összes töltőállomásán 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát, vagyis – nagykereskedelmi árváltozás híján – az árrését. 

A Szabad Európa kiperelte az autópálya-koncessziós szerződés mellékleteit, és kiderült, hogy 15-17 ezer milliárd forintba kerülhet az adófizetőknek az, hogy a kormány kiszervezte a hazai gyorsforgalmiút-hálózat nagy részét. Az üzletet elnyerő hét magántőkealapról kiderült, hogy négy Szíjj László, három pedig Mészáros Lőrinc kormányközeli üzletember százszázalékos tulajdonában van – írja a lap.

Kedden túlnyomóan derült, száraz időre van kilátás. Európa időjárását egy kiterjedt anticiklon befolyásolja. Napközben többfelé megélénkül, kedden a Dél-Dunántúlon időnként meg is erősödik a délkeleti, keleti szél.

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.