Kamionnyi krumpli landolt az utcán Óbudán a választások után, a leváltott fideszes önkormányzat rendelhette

2019. október 16., 14:50

Szerző:

Hatalmas mennyiségű krumplit rakodtak le szerdán reggel Budapest III. kerületében egy kamionról a Gyenes utcában – jelezte nekünk egy olvasónk, aki fotókat is küldött a helyszínről. 

Fotó: 168 Óra/olvasói fotó

Elmondása szerint a rakodást a közterület-felügyelet munkatársai biztosították, ami arra utal, hogy még az épp leváltott fideszes önkormányzat szervezhetett krumpliosztást. Egy biztonsági őr, aki a zsákokat őrzi, azt mondta, hogy pénteken fogják odaadni az embereknek.

Meglehetősen sajátos, hogy egy önkormányzat a választások utánra szervezne krumpliosztást, ezért megkerestük az épp távozó fideszes önkormanyzatot kérdéseinkkel. Ha érkezik válasz, arról beszámolunk.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.