Kovács Gergő: Csak szavazni vannak ott

A Kutyapárt elnöke a hirtelen jött oknyomozásról, az önkormányzati képviselői tapasztalatairól és a ellenzéki öszefogásról is beszélt interjújában.

2020. október 10., 11:39

Szerző:

Kifejezetten szereti az oknyomozó munkát Kovács Gergő, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnöke, ezért is lepték el a párt oldalát a különböző ügyek, botrányok, feltárások, mondta el a Pesti Hírlapnak adott interjújában. Szerinte nem ártana, ha a többi ellenzéki önkormányzati politikus is tájékozódna, körbenézne, nem pedig a testületi üléseken élné ki az ellenzékiségét.

"Volt egy szürreális eset az egyik bizottsági ülésen, egy hölgy, aki viszonylag aktív civil, ellenzéki vonalon, felrótta, hogy a jegyző nagyon lassan válaszol neki, már az én 110-120 napos rekordjaimat súrolja. És megkérdezte ott az egyik fideszes hölgyet, hogy neki is ilyen lassan válaszol-e? És azt válaszolta az idős hölgy, hogy „hát én még soha nem kérdeztem semmit”." számol be egy önkormányzati tapasztalatáról, szerinte sok helyi politikus csak szavazni van ott, nem kellene ennyi értelmetlen és felesleges bizottsági tag, akár képviselőből is lehetne kevesebb.

Úgy gondolja, ha túl nagy lesz az ellenzéki pártok között az összefogás, soha nem lehet majd megtudni, mekkora az egyes pártok támogatottsága, ez nem demokratikus, ezért nem híve a korlátlan összefogásnak.

További részletek a Pesti Hírlapban!