És ismét Kovács Ákos: a jobboldali popikon ellilult fejjel magyarázta meg a fiának, miért hülyeség a liberalizmus

2019. december 12., 12:09

Szerző:

Kovács Ákos interjút adott az InfoRádiónak, ahol sok egyéb mellett elárulta azt is, hogy milyen szülőnek tartja magát. Példaként Ákos elmesélte, hogyan froclizta a fia kamaszkorában a liberális narratívával – írja a 24.hu.

„Marci fiam, aki most 21 éves, kamaszkorában gyakran szórakozott azzal, hogy tudván, én alapvetően politikai értelemben nem liberális beállítottságú vagyok, hogy egy liberális narratívát föltett a reggelizőasztalra. Na most erre mi az apai reakció? Fater kitámaszt, és ellilult fejjel kezdi mondani, hogy ez miért hülyeség. Voltam olyan hülye, hogy belemenjek a játékba – mondta Ákos, aki szerint a fia semmi mást nem akart, csak az érveit előpiszkálni belőle, de ez rengeteg energiába, bosszúságba, elhullott agysejtbe kerül a szülőnek" – mesélte a dalnok.

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.